sâmbătă, 20 august 2016

Caracteristici pereti pentru terase

Cu totii ne dorim ca noptile de vara petrecute in aer liber sa fie interminabile, insa la un moment dat temperaturile incep sa fie din ce in ce mai scazute pana cand invita pe toata lumea in interior. De asemenea, ocazional apar si ploi care ne pot pune pe fuga, atat de pe terasele din curtile locuintelor, cat si la cele din oras, unde ne putem racori. In schimb, multe persoane opteaza pentru pereti pentru terase, intrucat acestea protejeaza impotriva conditiilor meteo nefavorabile, fiind ideale pentru inchiderea nu numai a teraselor personale sau a celor din oras, ci si a foisoarelor, avand un sistem de montaj foarte usor de pus in practica.
Caracteristici
Acesti pereti pentru terase sunt tot mai des intalniti in mediul rezidential, intrucat permit locuitorilor sa isi petreaca mai mult timp in aer liber, chiar si dupa ce toamna sau iarna isi fac simtita prezenta. Dar si clientii isi doresc sa isi petreaca mai mult timp pe terasele cafenelelor, astfel ca acest tip de pereti sunt ideali in diferite conditii.
Cel mai popular sistem
Cel mai des intalnit sistem este cel fix, intrucat este si cel mai acesibil din punct de vedere financiar, avand un sistem de prindere cu capse, ce nu impune necesitatea prezentei unui specialist. Aceste bride se plaseaza in interiorul capselor si trebuie invartite la doar 90 de grade. In plus, sistemele sunt foarte rezistente, datorita intariturilor folosite pe margine, totul pentru a tine piept intemperiilor specifice lunilor de toamna si iarna.
Personalizare

Acesti pereti pentru terase pot fi personalizati pentru a se potrivi cat mai bine cu gusturile clientilor. Dimensiunile variaza in functie de necesitati, iar suprafata maxima ce poate fi acoperita este de pana la 16 metri patrati, suficienta pentru petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi la temperaturi ideale, chiar si pe timpul iernii.