joi, 16 noiembrie 2017

De ce merita sa apelezi la certificarile ISO


Standardele ISO sunt recunoscute la nivel international pentru eficienta lor si astfel ca obtinerea unui astfel de certificat de catre o companie reprezinta o bila alba la portofoliu, acestea fiind mult mai bine vazute de catre clienti, furnizori, parteneri si nu numai. Printre cele mai importante se numara certificatele ISO 14001, care fac referire impactul asupra mediului inconjurator al activitatilor propriei companii. Bineinteles, acesta este un subiect tot mai sensibil in ziua de azi, motiv pentru care se recomanda integrarea unui astfel de certificat in portofoliu.

Avantaje din punct de vedere operational
In primul rand, orice companie va lucra intr-un mod mult mai eficient si mai bine organizat, motiv pentru care angajatii se vor implica mai mult in activitatea lor, fiind mai motivati. De asemenea, se va reduce considerabil poluarea, vor fi minimizate toate costurile implicate, iar produsele sau serviciile asigurate vor fi de cea mai buna calitate, astfel incat va creste si increderea clientilor, furnizorilor sau partenerilor.

Protejarea mediului
Acesta e un subiect tot mai sensibil in ziua de azi, motiv pentru care este esential ca orice companie sa acorde o importanta sporita asupra protejarii mediului inconjurator prin activitatea desfasurata. Se vor face economii mari cu privire la consumul de electricitate, gaz sau apa, pentru ca fiecare activitate va fi atent monitorizata.

Beneficii din punct de vedere financiar
Cei care obtin certificate ISO14001 vor avea de castigat mult din punct de vedere financiar, pentru ca fiecare ban va fi atent monitorizat pentru a fi cheltuit intr-un mod adecvat, eficient si in favoarea propriei companii. Se fac cat de multe economii posibile, insa fara a afecta calitatea produselor si serviciile oferte si nici activitatea angajatilor nu va avea de suferit. Totodata, se deschid multe oportunitati pentru firme, pentru ca acestia vor avea ocazia sa se implice chiar si in diferite proceduri de licitatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu