marți, 16 ianuarie 2018

Vezi cel mai eficient mod de a face economii cand circuli cu masina


Economiile la fiecare drum parcurs reprezinta o preocupare pentru cei mai multi dintre soferi, astfel ca in ziua de azi sunt disponibile mai multe solutii prin care acestia se pot bucura de un consum mai scazut. Bineinteles, majoritatea modalitatilor sunt ineficiente, insa cine alege kit-uri de instalatii AGR nu va da gres, pentru ca pe aceasta cale se ajunge la economii de pana la 40%.

Usor de instalat
Sistemele GPL de la AGR se instaleaza in cel mai scurt timp doar in service-urile acreditate RAR, in caz contrar clientii isi asuma riscuri mari si nici nu beneficiaza de garantie. Totul ar trebuie sa se desfasoare in decurs de cateva ore, urmand ca mai apoi sa se bucure de toate avantajele aduse de un astfel de sistem.

Preturi accesibile
Preturile pentru instalatiile GPL difera in functie de mai multe criterii, printre care marca, modelul, tipul de motor, capacitatea acestuia si nu numai, insa tariful mediu este de 500 de euro, in timp ce altele pot ajunge cu usurinta pana la pragul de 1.000 de euro. In schimb, la fiecare drum parcurs se fac economii de 40%, ceea ce presupune ca in decurs de 12 luni sau chiar mai devreme investitia este amortizata, urmand ca mai apoi economiile sa fie resimtite direct in buzunarul proprietarilor.

Verificari ulterioare
De asemenea, intretinerea acestor dispozitive nu este deloc complicata, fiind important ca la fiecare 2 ani sa fie verificate, procedura fiind similara cu cea a ITP-ului, in caz contrar se interzice punerea in circulatie a autoturismelor pe drumurile publice.

Mai mult confort
In plus, cine alege kit-uri de instalatii AGR va constata ca sunt disponibile si unele modele care sunt sub forma rotii de rezerva, astfel ca nu mai ocupa o buna parte a portbagajului, ci sunt mult mai discrete si mai comode in vacante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu