marți, 8 mai 2018

Exista multe solutii de amenajare rapida a unui spatiu


Probabil ca orice proiect de ridicare sau renovare a unui spatiu implica o multime de proceduri complexe, insa exista multe etape care se pot usura, motiv pentru care sunt multi cei care se intereseaza de pereti despartitori. Acestia promit nenumarate avantaje si se dovedesc a fi practici pentru toate tipurile de constructii, atat in propria locuinta, cat si in cladirile de birouri sau in mediul rezidential.

Greutate inferioara
Un perete obisnuit, din zidarie, este de aproape patru ori mai greu pe aceeasi grosime decat un perete despartitor, motiv pentru care structura de rezistenta a cladirii are de sustinut o presiune si mai mare, iar in timp pot fi impuse diferite limite din acest punct de vedere pentru a nu exista nici un risc.

Durata de viata
Atat timp cat sunt respectate indicatiile producatorilor, cei care aleg pereti DHN se vor bucura de o lunga durata de viata a acestora intrucat nu se deterioreaza cu usurinta, sunt foarte rezistenti, insa este important sa nu fie supusi loviturilor.

Fara umiditate
Unele dintre cele mai importante avantaje aduse de peretii despartitori sunt reprezentate, printre altele, de rezistenta la umiditate, ceea ce joaca un rol important intrucat nu se favorizeaza aparitia mucegaiului, cel care atrage multe alte probleme. De asemenea, peretii sunt rezistenti la foc, motiv pentru care in cazul unui incediu nu vor intretine flacara, insa nu trebuie omis nici rolul de purificare a aerului.

Instalare rapida
Datorita greutatii reduse, instalarea se face mult mai rapid, iar clientii se vor bucura de mai putin disconfort, deranjul fiind minim. Totodata, manopera este mult mai simpla, ceea ce presupune si costuri implicate mai mici, astfel ca in perioade scurte de timp se pot face modificari foarte mari, fara a exista alte solutii la fel de simple in acest sens.

Direct la treaba
De asemenea, se fac economii de timp si datorita faptului ca acestia nu trebuie sa fie prelucrati inainte sau dupa instalare, motiv pentru care imediat se poate trece la etapa zugravirii, pentru ca peretii sa fie personalizati pana la cele mai mici detalii si sa indeplineasca preferintele tuturor.

Costuri mici
Bineinteles, un alt mare avantaj de care se bucura clientii care aleg pereti DHN e reprezentat de preturile accesibile, care sunt mult mai mici decat in alte conditii. Asadar, cu un buget minim se pot face proiecte importante, care sa se desfasoare rapid, fara mari batai de cap.

Nenumarate posibilitati
Totodata, clientii au la dispozitie nenumarate posibilitati cu privire la proiectele lor, bucurandu-se de toata libertatea de care au nevoie. Asadar, daca prefera sa se orienteze catre peretii despartitori vor avea posibilitatea de a pregati cele mai grozave proiecte in orice mediu, de la cel rezidential, comercial, industrial si nu numai.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu