joi, 3 ianuarie 2019

De ce sa nu economisesti cand mergi cu masina?


Chiar daca spre sfarsit de 2018 preturile carburantilor pareau ca se indreapta din nou sub pragul de 5 lei pe litru, noul an a adus alte scumpiri, motiv pentru care preturile au crescut din nou, ceea ce aduce din nou in discutie in randul soferilor tot felul de solutii prin care sa se faca economii. In schimb, nicio varianta nu este la fel de eficienta precum instalatiile GPL, asa ca descopera oferta MonteazaGPL pentru a vedea ce variante ai la dispozitie.

Nu costa mult
Unul dintre principalele avantaje este reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si difera, bineinteles, in functie de solutia aleasa. Cele mai ieftine sunt cele universale, care se potrivesc la toate masinile, insa daca iti doresti cele mai grozave performante, cu siguranta, ar trebui sa te orientezi catre cele dedicate, care cu toate ca sunt ceva mai costisitoare, avantajele suplimentare aduse sunt pe masura.

Investitia se amortizeaza
Aceasta este o investitie care se amortizeaza in decurs de circa 12 luni, mai mult sau mai putin, in functie de distanta parcursa de fiecare sofer. Daca ajungi sa calatoresti mult vei amortiza investitia intr-un timp mai scurt, urmand ca mai apoi sa te bucuri de principalul avantaj: economii de 40% la fiecare drum parcurs. O astfel de performanta nu este atinsa de nicio alta solutie, motiv pentru care descopera oferta MonteazaGPL si alege varianta care ti se potriveste cel mai bine.

Protejeaza motorul
Stiai ca o instalatie GPL ajuta la prelungirea duratei de viata a motorului? E simplu pentru ca gazul petrolier lichefiat este un tip de carburant mult mai curat in comparatie cu motorina sau benzina, iar arderile se fac complet, ceea ce presupune ca nu mai exista substante toxice care sa se depuna pe componentele motorului si care sa le afecteze viata.

Diferite solutii
De asemenea, descopera oferta MonteazaGPL si pe aceasta cale poti constata ca se gasesc tot felul de solutii pentru orice autoturism, fie ca alege unele produse care sunt universale, fie unele dedicate pentru masina pe care o conduci si care, bineinteles, promit mai multa eficienta.

Ideal pe termen lung
Oricare ar fi alegerea pe care ai facut-o vei avea garantia ca te vei putea bucura de aceste produse pentru cel putin 10 ani, durata de viata fiind mai mult decat satisfacatoare, asa ca merita sa vezi care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie.

Intretinerea este simpla
Totodata, nici nu ai grija intretinerii, pentru ca aparatele trebuie sa fie verificate la fiecare doi ani de catre specialisti, procedura fiind similara cu cea a ITP-ului, iar utilizatorii nu trebuie sa faca nicio interventie in rest, ci doar sa se lase pe mana celor autorizati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu