luni, 11 noiembrie 2019

Ai pregatit cum trebuie inmormantarea?


In viata putem trece prin fel si fel de momente dificile, insa nimic nu se compara cu moartea unei persoane apropiate si sunt putini cei care stiu cum sa organizeze o inmormantare. Sunt si multe proceduri care trebuie respectate, dar trebuie sa se tina cont si de traditii, astfel ca mai bine ne lasam pe mainile celor mai buni in asemenea situatii. La Casa Funerara Luca se poate spune ca ai nimerit in locul potrivit intrucat avem acces la cele mai grozave pachete si se gasesc si tot felul de sicrie catre care sa ne orientam.

In primul rand, serviciile oferite acopera intreaga capitala, motiv pentru care nu sunt impuse limite din acest punct de vedere. Nu conteaza in ce sector locuiesti sau iti doresti sa organizezi inmormantarea pentru ca intotdeauna vei avea aproape pe cineva care sa te ajute din acest punct de vedere. In al doilea rand, serviciile oferite sunt non stop, ceea ce presupune ca nu conteaza la ce ora din zi sau din noapte te confrunti cu o problema, pentru ca imediat vei putea sa incepi sa te ocupi de aceasta.

Bineinteles, aici sunt propuse fel si fel de pachete catre care sa te orientezi, iar specialistii de la Casa Funerara Luca aduc tot profesionalismul, motiv pentru care stii ca esti pe maini bune. Sunt multi cei care se orinteaza catre varianta cea mai accesibila din punct de vedere financiar, iar pachetul numai 1000 de lei. Cu toate ca acesta este cel mai ieftin, nu lipseste nimic si, in plus, suma poate fi recuperata in intregime din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca in cele din urma nu se plateste nimic pentru organizarea ceremoniei. Aici vei avea parte de sustinerea necesara si de indrumare pentru a putea obtine acest ajutor de inmormantare care este bine venit pentru orice familie.

Chiar si daca alegi pachetul superior pentru care vei fi nevoit sa scoti din buzunare 8026 de lei, tot te vei putea bucura de un ajutor de inmormantare care este ceva mai consistent, de aproape 3000 de lei. Optiunile sunt variate, astfel ca includ si unele de mijloc, printre care pachetul la aproape 4000 de lei, fie unul la 2000 de lei, trebuie doar sa te orientezi catre cele care iti convin cel mai mult.

Astfel, indiferent de pachetul la care te opresti, toate includ sicrie complet echipate, inclusiv cu lenjerie, cele doua orare si crucea din lemn inscriptionata. Mai mult, exista si un medic care sa se ocupe de constatarea decesului si de imbalsamare, iar autorizatiile emise vor putea fi folosite pentru ca inmormantarea sa aiba loc, in timp ce serviciile incluse sunt, printre altele, manipularea decedatului, transportul de la domiciliu, asezarea in sicriu si nu numai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu