luni, 15 octombrie 2018

Ce optiuni am pentru pardoseala intr-un cabinet?


Pentru a pune la punct un spatiu, indiferent de natura sa, este nevoie de o multime de detalii, iar cele mai mici par ca sunt cele care vor face diferenta. Regulile sunt si mai riguroase in cazul unei institutii medicale intrucat trebuie sa fie respectate tot felul de reglementari. De exemplu, in cazul pardoselii posibilitatile sunt destul de limitate, insa pentru a nu da gres se poate alege linoleum tarkett intrucat aceasta este o solutie eficienta din toate punctele de vedere.

Pentru diferite medii
Acest tip de pardoseala se dovedeste a fi foarte versatil, motiv pentru care poate fi folosit in mai multe medii, incepand de la entitatile medicale, fie ca vorbim despre spitale, cabinete, sali de operatie, clinici stomatologice si nu numai, insa este des intalnit si in cazul unitatilor de invatamant, pentru ca asigura un mediu sigur pentru copii.

Ideal pe termen lung
Solutia este una ideala pe termen lung intrucat acest linoleum tarkett se prezinta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului, fara sa se deterioreze si fara sa fie dificil de intretinut. Cu alte cuvinte, acesta va trece cu brio testul timpului si promite cele mai bune conditii in orice spatiu in care este instalat, durata de viata fiind de circa 30 de ani, ceea ce presupune ca investitia este una de viitor.

Un mediul steril
Bineinteles, principalul avantaj este reprezentat de faptul ca se asigura un mediu steril, care este datorat acestei suprafete care nu permite stocarea bacteriilor si nici nu dispune de rosturi, care sa favorizeze acumularea de praf si mizerii. Cu alte cuvinte, aceasta este o optiune care trebuie sa fie luata in calcul in toate unitatile medicale datorita eficientei sale.

Solutii de personalizare
Mai mult, clientii au la dispozitie si cateva solutii de personalizare, astfel incat sa aduca o nota personala, iar totul incepe de la alegerea culorii adecvate din cadrul gamei disponibile, asa ca poti sa vezi care sunt posibilitatile disponibile aici.

Costuri accesibile
De asemenea, nici nu este nevoie de costuri ridicate pentru a cumpara linoleum tarkett, iar tarifele sunt calculate in functie de fiecare proiect in parte, dar raportul calitate – pret aduse merita luate in calcul.

Intretinere simpla
Nu in ultimul rand, nici nu este nevoie de proceduri complicate referitoare la intretinere, ocazie cu care este mult mai usor sa se prelungeasca durata de viata a pardoselii, care se va prezenta in conditii ideale chiar si peste 30 de ani. Este suficient ca praful si mizeriile sa fie indepartate ocazional prin aspirare, iar cu mopul sa se stearga suprafata. Asadar, cine alege linoleum tarkett nu va da gres intrucat aceasta este o optiune care merita luata in calcul toate cazurile si care se amortizeaza in timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu