duminică, 4 martie 2018

Ce inseamna serviciile DDD


Pentru ca problema rozatoarelor si insectelor periculoase nu poate fi prevenita intotdeauna, este important sa pastram aproape datele de contact a unor specialisti capabili sa remedieze problemele in cel mai scurt timp. Cei de la PestControl-Bucuresti.ro sunt cunoscuti pentru profesionalismul lor si asigura cele mai bune servicii in toate situatiile, de la deratizare, la dezinsectie si dezinfectie.

Deratizare
Acestia folosesc cele mai eficiente echipamente si substante, astfel incat sa poata remedia cu usurinta chiar si cele mai complexe cazuri, soarecii si sobolanii fiind, de multe ori, dificil de combatut. Totusi, unul dintre cele mai mari avantaje aduse de PestControl-Bucuresti.ro este reprezentat de faptul ca clientii vor plati procedurile propriu zise, intrucat si deplasarea, dar si evaluarea sunt gratuite. Astfel, serviciul poate fi pus in practica intr-o multime de medii, de la case, apartamente, institutii, scari de bloc, hoteluri, pensiuni, unitati de invatamant, fabrici, depozite, dar si in spatii exterioare, de la livezi, curti, parcuri, gradini si nu numai.

Bineinteles, metodele alese difera de la un caz la altul, in functie de mai multi factori, insa de cele mai multe ori este vorba despre pregatirea unor spatii speciale in care sa se plaseze momeli cu diferite substante, urmand ca rozatoarele sa fie atrase. In acelasi timp pot fi alese si variante ecologice precum plasarea unor capcane cu adeziv, folosirea unor aparate cu ultrasunete sau plasarea unor capcane cu autodeclansare.

Dezinsectie
La fel de importanta este si dezinsectia care, din nou, se efectueaza doar cu ajutorul celor mai eficiente si moderne echipamente, iar substantele nu sunt toxice pentru animale sau oameni, ci doar pentru insecte. Aici pot fi incluse mai multe specii, de la gandaci de bucatarie, de canalizare, la muste, purici, plosnite, larve, molii, paduchi, paianjeni, furnici, capuse si nu numai, iar spatiile in care pot aparea sunt aceleasi ca in cazul deratizarii. De regula, procedurile puse in aplicare sunt mai simple, iar aici pot fi amintite pulverizarea unor substante speciale, fie se poate apela la ceata calda sau la aplicarea unor geluri in locuri strategice.

Dezinfectie
In acelasi timp, PestControl-Bucuresti.ro asigura si servicii de dezinfectie, astfel ca produsele folosite pot duce la remedierea mai multor probleme, indiferent daca este vorba despre virusi, bacterii, ciuperci ci nu numai. Bineinteles, tratamentele sunt puse in aplicare in functie de fiecare caz in parte, dar aici se folosesc cele mai eficiente substante, dar si cele mai moderne echipamente, care sa asigure intotdeauna cele mai bune rezultate. In situatiile simple se poate apela la pulverizarea reziduala, in timp ce pentru cazurile putin mai complicate se poate recurge la ceata rece sau calda, fie la atomizare. Totusi, pentru eficienta tratamentelor, se folosesc si pulverizatoare manuale, care asigura mai multa precizie si, implicit, o eficienta superioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu