luni, 5 martie 2018

Cum poti avea grija de sanatatea ta


Asigurarea sanatatii trebuie sa reprezinte o preocupare pentru fiecare dintre noi, iar in ziua de azi totul poate fi mult mai usor intrucat sunt disponibile mai multe teste medicale care pot fi efectuate de catre pacienti pe cont propriu, fara a mai fi necesara deplasarea pana la medic. De exemplu, cuplurile care planuiesc aducerea pe lume a unui copil pot urma teste de fertilitate masculina si feminina, pentru a sti care sunt nivelul la care se afla si pentru a-si stabili niste asteptari. Asadar, poti sa vezi produsele DoctorMit pentru a avea parte de cele mai bune conditii, iar pentru ca activitatea se desfasoara online sunt de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a plasa o comanda.

Pentru ambele sexe
Aceste teste sunt foarte eficiente si rapide, avand o precizie de pana la 99%, iar rezultatele pot fi aflate chiar si in mai putin de 10 minute, fiind o modalitate ideala de evaluare a fertilitatii ambelor parteneri. Asadar, o cutie cuprinde doua teste pentru fertilitatea feminina, iar acestea se bazeaza pe masurarea nivelului hormonului FSH prezent in urina si unul pentru fertilitatea masculina, ce ajuta la determinarea concentratiei si calitatii spermatozoilor.

Usor de folosit
De exemplu, cel dedicat femeilor este foarte usor de folosit, iar totul incepe cu aplicarea a patru picaturi de urina in caseta speciala, urmand ca rezultatul sa fie afisat dupa cel mult 10 minute. Astfel, daca hormonul FSH este prezent in cantitati ridicate in urina, testul poate fi considerat pozitiv. La polul opus, cei interesati de produsele DoctorMit trebuie sa stie ca si cele dedicate barbatilor sunt foarte usor de folosit si presupun aplicarea unei probe de sperma in eprubeta, unde se amesteca cu solutia prezenta, iar mai apoi se aplica doua picaturi in caseta speciala, urmand ca o cantitate superioara valorii de 15x10 pentru fiecare 6 ml sa presupun un rezultat pozitiv.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu